Overtref de video’s van je vrienden met
het perfecte shot: ontmoet de ProRotate


1
ProRotate

ProRotate

2
Contragewicht

Contragewicht

3
Universeel actioncam
mount

Universeel actioncam
mount

4
2 x aluminium buizen

2 x aluminium buizen

Nu voor een introductieprijs van € 125,-

De ProRotate maakt het gemakkelijk om je actie vast te leggen vanuit een uniek perspectief zoals voorheen alleen professionele filmploegen dat konden. Het set bestaat uit 4 onderdelen zoals hierboven afgebeeld. De ProRotate zelf is CNC gefreesd uit hoogwaardig (HDPE) kunstof. De overige onderdelen bestaan uit aluminium en glasvezel versterkte polyamide waardoor de ProRotate zo licht mogelijk blijft. De demontabele buis met aan 1 kant de actioncam en aan de andere kant een contragewicht waardoor uw camera stabiliseert en maakt zo rustig filmen mogelijk.

(alles wat je nog nodig hebt is een actioncam)

GebruikershandleidingBekijk de Prorotate in actieThe grip

Bouw je ProRotate om tot een selfie stick met The Grip, een handige tool die je er zo op kan schroeven om je selfies weer uit andere hoeken vast te kunnen leggen.
(nog niet leverbaar)

Veel gestelde vragen

Alles wat je nog nodig hebt is een actioncam en de plakkers die al zijn inbegrepen bij je camera.

Jazeker, zorg wel dat alles goed is gezekerd doormiddel van veiligheids touwtjes zodat als je hem verliest hij niet naar de bodem zinkt. (Zie gebruikshandleiding)
Jazeker alles is los te bestelen voor de kleineren onderdelen die niet in de webshop staan even mailen naar info@prorotate.com
Uiteraard is de ProRotate zo licht mogelijk, doordat de prorotate in evenwicht is in het midden van de helm rust het gewicht ten allentijden op de kern van je lichaam in tegensteling tot de conventionele selfie mounts
Ja zeker, je hebt garantie tot 1 jaar na je aankoop op alle onderdelen. Mocht er iets kapot zijn of niet goed werken, maak er een foto van en stuur deze naar info@prorotate.com en wij zullen dit zo snel mogelijk in behandeling nemen.
Kijk op ons YouTube kanaal voor een video waarin alles wordt uitgelegd over het afstellen van de prorotate(nog niet online) of neem contact op met 0650602128.
Wij streven ernaar dat producten die voor 3 uur besteld worden nog dezelfde dag bij het postorderbedrijf afgeleverd worden en op verzending gaan.
ProRotate rekent standaard € 7,95 verzendkosten, zodat uw bestelling veilig en snel met Post NL verzonden kan worden.
Al onze prijzen zijn inclusief btw.
Staat uw vraag er niet bij? Stuur een email naar info@prorotate.com

Mount voor Actie sporten als:

Jetski
Surfen
Kitesurfen
BMX
Motorcross
Suppen
Wielrennen
Wakeboarden
schaatsen
Paardrijden
Scooter
Wintersport